fbpx

Drop-in mottagning Skärholmen i Stockholm

Här erbjuder vi drop-in för

  • Bodholmsgången 2
  • Skärholmen centrum
  • 127 48 Skärholmen

Besöksinformation

Bodholmsgången 2
Skärholmen centrum

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

Lördag:10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre:13.30-14.00)

Telefontid

Måndag-fredag 10.00-12.00

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Skärholmen

Idag går det att skydda sig mot ett flertal sjukdomar med hjälp av vaccin. Genom oss på Svea Vaccin erbjuds du vaccination i Skärholmen,  som hjälper dig att skydda dig mot bland annat vattkoppor, influensa, TBE och även mot bältros. Att vaccinera dig mot TBE är en god idé då det skyddar dig mot fästingburen hjärninflammation, en sjukdom som kan ge allvarliga konsekvenser och som främst finns i Stockholms län.

Vi erbjuder resevaccin, exempelvis mot gula febern, hepatit A+B, kolera/turistdiarré samt utfärda recept mot malaria. vilka vaccin du bör välja beror på vilket land du ska besöka. Ett tips är komma in för reserådgivning hos oss så att vi kan hjälpa dig att välja rätt vaccin inför resan. Dessutom kan alla Studenter med giltigt CSN kort kan få 10% rabatt på alla resevacciner, Influensa och TBE.

Så hittar du till Svea Vaccin på Bodholmsgången 2

Vill du besöka vår klinik kan du ta tunnelbanan till station Skärholmen. Härifrån är det en kort promenad till busstorget, på Bodholmsgången 2, ligger vår klinik. Vi erbjuder drop-in för vaccination, vardagar 10-18, lunchstängt 13.30-14.00. Du kan även besöka oss på lördagar mellan 10:00 och 15:00.

Våra drop-in mottagningar