Drop-in mottagning i Farsta, Stockholm/drop in gäller ej Covid-19 vaccin

Besöksinformation

Vägbeskrivning: Munkforsplan 37 Gatuplan

COVID -19  mottagningen på Munkforsplan 37

Öppettider för Covid-19 mottagningen:

Vardagar kl: 10-13, 14-17

Tidsbokning för Covid vaccinering görs via appen Alltid Öppet eller så kan ni ringa till Tidsbokningen för regionen 08-42843930.

Öppettider för influensavaccinering:

Vi erbjuder kostnadsfri influensavaccin till personer som är 65+ samt riskgrupper. Drop-in gäller, dvs ingen tidsbokning krävs.

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

Lördag:10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre:13.30-14.00)

Avvikande Öppettider

Kontakt

Telefon: 08-550 035 99/ EJ TIDSBOKNING FÖR COVID-19 VACCIN, VI SVARAR INTE PÅ FRÅGOR OM COVID-19 VACCIN MER INFO PÅ  1177

Mail: farsta@sveavaccin.se

Inför besöket

Besöker du oss för första gången behöver du fylla i en hälsodeklaration. Det kan du göra online här: Digital hälsodeklaration

Eller ladda ner hälsodeklarationen på svenska / english / francais här – skriv ut, fyll i och ta med till oss. 

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

 

Vaccination på Svea Vaccin i Farsta, Stockholm

Letar du efter en mottagning med vaccination i Farsta är du varmt välkommen till oss. Vi erbjuder både grundvaccin och resevaccin mot ett flertal sjukdomar. Några vanliga grundvaccin skyddar dig mot stelkramp och difteri, samt MPR (mässling, påssjuka, röda hund). Vi vaccinerar även mot TBE och influensa. När det kommer till resevaccin erbjuder vi vaccin mot gula febern, hepatit A+B samt kolera för bara att nämna några. Ett tips är att besöka oss för rådgivning, då kan vi hjälpa dig välja ett eller flera vaccin som passar just din resa.

Det finns en mängd anledningar till varför du bör vaccinera dig. Du undviker inte bara att drabbas av allvarliga sjukdomar, utan i längden bidrar du även till att minska sjukdomarnas spridning. Detta hjälper de mest sårbara i samhället från att drabbas av sjukdomar som kan leda till allvarliga konsekvenser. När du vaccineras så får du en försvagad, eller inaktiverad, version av sjukdomen. Detta hjälper kroppen att anpassa immunförsvaret, vilket minskar risken för att du blir allvarligt sjuk i framtiden.

 

Så hittar du till Svea Vaccin på Munkforsplan 37

Om du behöver vaccinering kan du besöka vår klinik i köpcentrumet Farsta Centrum. Vi finns ett stenkast från tunnelbanestationen Farsta, strax bredvid en parkeringsplats vilket gör det enkelt att komma till oss med bil. I samma byggnad kan du även hitta Kappahl och Akademibokhandeln.

Kom ihåg att vi endast har drop-in tider på Svea Vaccin. Vi har generösa öppettider för att göra det så enkelt som möjligt för dig.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska