fbpx

Drop-in mottagning i Farsta, Stockholm

Här erbjuder vi drop-in för

  • Munkforsplan 37
  • Farsta centrum
  • 123 47 Farsta

Besöksinformation

Munkforsplan 37
Farsta centrum

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

Lördag:10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre:13.30-14.00)

Telefontid

Måndag-fredag 10.00-12.00

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Vaccination på Svea Vaccin i Farsta, Stockholm

Letar du efter en mottagning med vaccination i Farsta är du varmt välkommen till oss. Vi erbjuder både grundvaccin och resevaccin mot ett flertal sjukdomar. Några vanliga grundvaccin skyddar dig mot stelkramp och difteri, samt MPR (mässling, påssjuka, röda hund). Vi vaccinerar även mot TBE och influensa. När det kommer till resevaccin erbjuder vi vaccin mot gula febern, hepatit A+B samt kolera för bara att nämna några. Ett tips är att besöka oss för rådgivning, då kan vi hjälpa dig välja ett eller flera vaccin som passar just din resa.

Det finns en mängd anledningar till varför du bör vaccinera dig. Du undviker inte bara att drabbas av allvarliga sjukdomar, utan i längden bidrar du även till att minska sjukdomarnas spridning. Detta hjälper de mest sårbara i samhället från att drabbas av sjukdomar som kan leda till allvarliga konsekvenser. När du vaccineras så får du en försvagad, eller inaktiverad, version av sjukdomen. Detta hjälper kroppen att anpassa immunförsvaret, vilket minskar risken för att du blir allvarligt sjuk i framtiden.

Så hittar du till Svea Vaccin på Munkforsplan 37

Om du behöver vaccinering kan du besöka vår klinik i köpcentrumet Farsta Centrum. Vi finns ett stenkast från tunnelbanestationen Farsta, strax bredvid en parkeringsplats vilket gör det enkelt att komma till oss med bil. I samma byggnad kan du även hitta Kappahl och Akademibokhandeln.

Kom ihåg att vi endast har drop-in med generösa öppettider.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Våra drop-in mottagningar