fbpx

Drop-in mottagning Fridhemsplan, Stockholm

Besöksinformation

Sankt Eriksgatan 48

 

Öppettider

Måndag-fredag: 10.00-18.00

Lördag: 10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre: 13.30-14.00)

 

Kontakt

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Vaccination på Svea Vaccin Fridhemsplan, Stockholm

Precis som hos de andra mottagningarna erbjuder vi ett flertal vacciner såsom grundvaccin, TBE, resevaccin, influensa, HPV, lunginflammation, bältros m.m.

Ska du ut och resa är du även välkommen in till oss för reserådgivning. Kom gärna i god tid inför din resa för att säkerställa ett så bra skydd som möjligt. Optimalt 6 veckor innan avresa, men är du ute i sista minuten är du välkommen även då. Vi ger även Gula febern-vaccin inklusive intyg, malariarecept, samt vaccinerar barn mot MPR (Mässling, påssjuka, röda hund) från 6 månaders ålder.

Om du har några frågor angående vaccin är det bara att komma förbi och prata med en av våra sjuksköterskor eller läkare så hjälper vi dig utifrån dina behov. Är du dock ute efter ett hälsointyg eller PPD-test hänvisar vi er till vår mottagning på Centralstationen.

Vi har alltid drop-in under våra generösa öppettider.

Varmt välkommen in!

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska