Drop-in mottagning i Nacka Forum, Stockholm

Besöksinformation

Vägbeskrivning: Nacka Forumvägen 12

Inne i centrum, plan 2

Öppettider för influensavaccinering:

Under influensasäsongen erbjuder vi kostnadsfri influensavaccin till personer som är 65+ samt riskgrupper. Drop-in gäller, dvs ingen tidsbokning krävs. Läs mer om influensaperiodens datum och mer på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Öppettider

Måndag-fredag: 10.00-18.00

Lördag: 10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre: 13.30-14.00)

För avvikande tider, se först på denna länk till öppettiderna här.

Du hittar nedan eventuella avvikelser till denna mottagning:

Avvikande Öppettider

Kontakt

Inför besöket

Besöker du oss för första gången behöver du fylla i en hälsodeklaration. Det kan du göra online här: Digital hälsodeklaration

Eller ladda ner hälsodeklarationen på svenska / english / francais här – skriv ut, fyll i och ta med till oss. 

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Nacka Forum, Stockholm

Välkommen till vår klinik för vaccination i Nacka Forum. Här utför vi en mängd olika vaccinationer, bland annat mot TBE, influensa och gula feber. Genom oss kan du även få ett recept utfärdat på malariaprofylax.

Att vara rätt vaccinerad är otroligt viktigt, speciellt om du ska resa utomlands till länder där du riskerar att drabbas av allvarliga sjukdomar.Blir du allvarligt sjuk utomlands ställs du inför en tuff och inte minst kostsam situation. Det är inte bara sjukdomen som gör din situation komplicerad, utan även kostnaden för vården. För att undvika detta gäller det att göra rätt från start.Se till att vaccinera dig hos oss i Nacka mot de sjukdomar som finns inom just det landet du ska resa till. Ska du resa till ett land där många av sjukdomarna överförs via myggor är det viktigt att även ta med dig ett myggnät på resan, något som du kan köpa på vår mottagning.

Hos oss kan du alltså vaccinera dig mot de sjukdomar och besvär, alltifrån polio till stelkramp och bältros m m.

Så hittar du till Svea Vaccin på Nacka Forumvägen 12

Letar du efter en mottagning för vaccination i Nacka är du varmt välkommen till oss. Vi finns i köpcentret Nacka Forum vid plan 2, på den norra delen, och här är det smidig drop-in som gäller. Ett tips är att skriva ut en hälsodeklaration från vår webbplats, fylla i den och ta med den när du besöker oss.

Välkommen in till oss för vaccination i Nacka!

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska