fbpx

Drop-in mottagning i city, Stockholm

Här erbjuder vi drop-in för

  • Sveavägen 16
  • 111 57 Stockholm

Besöksinformation

Sveavägen 16

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

Lördag10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre:13.30-14.00)

Telefontid

Måndag-fredag 10.00-12.00

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Stockholm City

Det finns många skäl till att vaccinera sig! Först och främst minskar du förstås risken för att själv drabbas av vissa vanliga eller allvarliga sjukdomar – men du kan dessutom skydda andra i din omgivning genom att minska spridning av sjukdomarna. Till exempel kan du skydda små, ännu ovaccinerade barn mot kikhosta som i värsta fall kan vara dödligt i samma åldersgrupp. En del vaccinationer ger skydd som räcker livet ut och andra behöver du förnya efter en viss period. Vaccination kan alltså vara en investering som gynnar dig och andra både kort- och långsiktigt!

Här kan du vaccinera dig mot ett flertal sjukdomar och på vår hemsida ser du en komplett lista över våra vaccin. Exempel på vanliga vaccinationer vi utför är grundvaccination mot mässling, stelkramp, m.fl. samt resevaccination mot gula febern, hepatit A, Hepatit B samt kolera. Vi erbjuder även vaccination mot bältros, vattkoppor, HPV och mycket annat.

När du är i behov av vaccination i city kan du med fördel vända dig till oss! Självklart kan vi efter behov även ge information och rådgivning avseende vilka vaccinationer just du behöver, baserat på individuella hälsofaktorer så som ålder, graviditet, osv. eller inför en resa. På Svea Vaccin i Stockholm city erbjuder vi mer än bara vaccination! Genom oss kan du även få hjälp med intyg av olika slag.

Så hittar du till Svea Vaccin i Norrmalm

Vår klinik på Norrmalm är enkel att nå och du hittar oss på adress Sveavägen 16 i Stockholm. Du hittar oss enklast genom att gå av vid busshållplatsen Sergels torg eller från tunnelbanestation Hötorget (gå upp mot Blodcentralen och därefter utgång mot Sveavägen/Malmskillnadsgatan).

Varmt välkommen!

Våra drop-in mottagningar