Drop-in mottagning Ringen, Stockholm

Besöksinformation

Vägbeskrivning: Ringvägen 113

Ringen, Skanstull

Vi erbjuder kostnadsfri influensavaccin till personer som är 65+ samt riskgrupper. Drop-in gäller, dvs ingen tidsbokning krävs.

Öppettider

Måndag-fredag: 10.00-18.00

Lördag: 10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre: 13.30-14.00)

För avvikande tider, se först på denna länk till öppettiderna här.

Du hittar nedan eventuella avvikelser till denna mottagning:

Avvikande Öppettider

Kontakt

Inför besöket

Besöker du oss för första gången behöver du fylla i en hälsodeklaration. Det kan du göra online här: Digital hälsodeklaration

Eller ladda ner hälsodeklarationen på svenska / english / francais här – skriv ut, fyll i och ta med till oss. 

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Vaccination på Svea Vaccin i Ringen, Stockholm

Letar du efter en mottagning för vaccination i Skanstull, Stockholm? Då är du varmt välkommen till oss på Svea Vaccin! Vi hjälper dig med både grundvaccin och resevaccin. Du kan bland annat vaccinera dig mot MPR (mässling, påssjuka, röda hund), polio, stelkramp, meningokock och Bältros). Under vintern är det en bra idé med vaccin för influensa och under sommaren är det smart att besöka oss för TBE-vaccination (fästingvaccin).

Ska du resa utomlands bör du även överväga resevaccin så som hepatit A+B, rabies, gula febern eller kolera och ETEC (turistdiarré)

Så hittar du till Svea Vaccin på Ringvägen 113

Välkommen in till vår klinik i Skanstull vid Ringen Centrum. Adressen är Ringvägen 113 och intill hittar du bland annat Friskis och Svettis och en mängd butiker och restauranger. Du kan ta tunnelbanan till Skanstull tunnelbanestation eller bussen till Eriksdal busshållplats. Från båda hållplatser är det bara en kort promenad till vår mottagning. Vi ser fram emot att hjälpa dig, oavsett om du behöver reserådgivning eller vaccination.

Varmt välkommen till oss på Svea Vaccin. 

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska