fbpx

Drop-in mottagning Ringen i Stockholm

Här erbjuder vi drop-in för

  • Ringvägen 113
  • Ringen
  • 118 60 Stockholm

Besöksinformation

Ringvägen 113
Ringen, Skanstull

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

Lördag:10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre:13.30-14.00)

Telefontid

Måndag-fredag 10.00-12.00

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Vaccination på Svea Vaccin i Ringen, Stockholm

Letar du efter en mottagning för vaccination i Skanstull, Stockholm? Då är du varmt välkommen till oss på Svea Vaccin! Vi hjälper dig med både grundvaccin och resevaccin. Du kan bland annat vaccinera dig mot MPR (mässling, påssjuka, röda hund), polio, stelkramp, meningokock och Bältros). Under vintern är det en bra idé med vaccin för influensa och under sommaren är det smart att besöka oss för TBE-vaccination (fästingvaccin).

Ska du resa utomlands bör du även överväga resevaccin så som hepatit A+B, rabies, gula febern eller kolera och ETEC (turistdiarré)

Så hittar du till Svea Vaccin på Ringvägen 113

Välkommen in till vår klinik i Skanstull vid Ringen Centrum. Adressen är Ringvägen 113 och intill hittar du bland annat Friskis och Svettis och en mängd butiker och restauranger. Du kan ta tunnelbanan till Skanstull tunnelbanestation eller bussen till Eriksdal busshållplats. Från båda hållplatser är det bara en kort promenad till vår mottagning. Vi ser fram emot att hjälpa dig, oavsett om du behöver reserådgivning eller vaccination.

Våra öppettider är vardagar 10-18, lunchstängt 13.30-14.00 samt lördagsöppet 10-15.

Välkommen!

Våra drop-in mottagningar