fbpx

Drop-in mottagning i Liljeholmen, Stockholm

Här erbjuder vi drop-in för

  • Nybohovsbacken 30
  • Liljeholmens galleria
  • 117 63 Stockholm

Besöksinformation

Nybohovsbacken 30
Liljeholmens galleria
utanför Stadsmissionen

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

Lördag:10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre:13.30-14.00)

Telefontid

Måndag-fredag 10.00-12.00

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Liljeholmen

Välkommen in till vår klinik i Liljeholmen i södra Stockholm. Här kan vi hjälpa dig med flera typer av vaccineringar, bland annat mot TBE, gula febern och influensa samt om du eller ditt barn vill vaccineras mot vattkoppor.

Hos oss går det även att vaccinera sig mot livmoderhalscancer med hjälp av så kallad HPV-vaccinering. Denna typ av vaccinering skyddar dig mot vissa typer av humant papillomvirus, vilket inte bara minskar risken för att drabbas av livmoderhalscancer, utan också risken att drabbas av HPV-relaterad kondylom.

Ska du resa utomlands kan du med fördel komma till oss för vaccination i Liljeholmen. Vi erbjuder bland annat vaccin mot gula feber, röda hund, mässling, påssjuka, hepatit och en mängd andra sjukdomar.

Vaccinering behövs av flera anledningar. Det handlar inte bara om att skydda dig själv mot att smittas, utan en minst lika viktig anledning att vaccinera dig är för att minska spridningen av allvarliga sjukdomar.

Så hittar du till Svea Vaccin på Liljeholmen

Om du behöver vaccination i Liljeholmen, Stockholm, är du välkommen till oss. Du hittar till oss inifrån gallerian om du går igenom Stadsmissionen, alternativt går in genom entrèn mot nybohovsbacken.

På Google kan det stå att vi finns inne i Panduro, vilket inte är korrekt. 

Oavsett vad du behöver vaccinera dig mot är du varmt välkommen in till oss på Svea Vaccin!

Våra drop-in mottagningar