Drop-in mottagning i Liljeholmen, Stockholm

Besöksinformation

Vägbeskrivning: Nybohovsbacken 30

Liljeholmens galleria, utanför Stadsmissionen

Öppettider

Måndag-fredag: 10.00-18.00

Lördag: 10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre: 13.30-14.00)

Avvikande Öppettider
Inga

Kontakt

Inför besöket

Besöker du oss för första gången behöver du fylla i en hälsodeklaration. Det kan du göra online här: Digital hälsodeklaration

Eller ladda ner hälsodeklarationen på svenska / english / francais här – skriv ut, fyll i och ta med till oss. 

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Liljeholmen

Välkommen in till vår klinik i Liljeholmen i södra Stockholm. Här kan vi hjälpa dig med flera typer av vaccineringar, bland annat mot TBE, gula febern och influensa samt om du eller ditt barn vill vaccineras mot vattkoppor.

Hos oss går det även att vaccinera sig mot livmoderhalscancer med hjälp av så kallad HPV-vaccinering. Denna typ av vaccinering skyddar dig mot vissa typer av humant papillomvirus, vilket inte bara minskar risken för att drabbas av livmoderhalscancer, utan också risken att drabbas av HPV-relaterad kondylom.

Ska du resa utomlands kan du med fördel komma till oss för vaccination i Liljeholmen. Vi erbjuder bland annat vaccin mot gula feber, röda hund, mässling, påssjuka, hepatit och en mängd andra sjukdomar.

Vaccinering behövs av flera anledningar. Det handlar inte bara om att skydda dig själv mot att smittas, utan en minst lika viktig anledning att vaccinera dig är för att minska spridningen av allvarliga sjukdomar.

Så hittar du till Svea Vaccin på Liljeholmen

Om du behöver vaccination i Liljeholmen, Stockholm, är du välkommen till oss. Du hittar till oss inifrån gallerian om du går igenom Stadsmissionen, alternativt går in genom entrèn mot nybohovsbacken.

På Google kan det stå att vi finns inne i Panduro, vilket inte är korrekt. 

Oavsett vad du behöver vaccinera dig mot är du varmt välkommen in till oss på Svea Vaccin!

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska