fbpx

Drop-in mottagning i Sundbyberg, Stockholm

Här erbjuder vi drop-in för

  • Landsvägen 52
  • 172 63 Sundbyberg

Besöksinformation

Landsvägen 52

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

Lördag:10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre:13.30-14.00)

Telefontid

Måndag-fredag 10.00-12.00

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Vaccination i Sundbyberg

Att vaccinera dig är viktigt av flera skäl. Du får inte bara ett skydd mot själva sjukdomen du vaccinerar dig mot, utan du ser även till att minska spridningen av denna. Idag går det att skydda sig mot flera allvarliga sjukdomar, vilket är bra för de personer i samhället som är extra sårbara. Du kan exempelvis vaccinera dig mot TBE (fästingvaccin), influensa eller stelkramp.

Vanliga resevacciner är mot gula febern samt hepatit A+B. Vilka resevaccin du behöver beror på din destination och vi hjälper dig gärna med gratis rådgivning.
På vår mottagning för vaccination i Sundbyberg kan du, förutom grundvaccin och resevaccin, även vaccinera dig mot livmoderhalscancer och Bältros mm

Så hittar du till oss på landsvägen 52

Du är välkommen till Landsvägen 52, precis vid stationen Sundbyberg centrum. Hit kan du ta dig med både pendeltåg och tunnelbana och reser du med buss kan du kliva av vid Sundbyberg torg. Vi har öppet 10-18 under vardagar, samt 10-15 på lördagar.

Det är alltid drop-in, så ingen tidsbokning behövs. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Varmt välkommen!

Våra drop-in mottagningar