fbpx

Drop-in mottagning i Sollentuna, Stockholm

Här erbjuder vi drop-in för

  • Sollentunavägen 163
  • Sollentuna centrum
  • 191 47 Sollentuna

Besöksinformation

Sollentunavägen 163
Sollentuna centrum

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

Lördag:10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre:13.30-14.00)

Telefontid

Måndag-fredag 10.00-12.00

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Sollentuna

Välkommen in till Svea vaccin i Sollentuna. Vi erbjuder gratis reserådgivning samt vaccinering för vuxna och barn mot ett flertal sjukdomar, från influensa och TBE till japansk encefalit och bältros. Att vaccinera dig är viktigt av flera skäl. Du får inte bara ett utmärkt skydd mot själva sjukdomen, utan genom att vaccinera dig kan du även minska sjukdomens spridning, vilket i sin tur skyddar de mest utsatta i samhället.

Ska Du ut och resa, gör Du rätt i att besöka vår mottagning för vaccination i Sollentuna, Stockholm. Vi kan vaccinera för gula febern, hepatit A+B, kolera och turistdiarré samt många fler sjukdomar. Det är bättre att vaccinera sig än att behöva utstå en allvarlig sjukdom på en främmande plats.

Så hittar du till Svea Vaccin på Sollentunavägen

Om du vill besöka vår klinik kan du ta dig till Sollentuna centrum. Du hittar oss på den norra delen av köpcentrumet, bara ett stenkast bort från Sollentuna bio. Du kan med fördel ta dig hit med kollektiva färdmedel och gå av vid Sollentuna station, Aniaraplatsen eller Sofielundsskolan. Från dessa hållplatser är det cirka fem minuters promenad till vår mottagning.

Våra öppettider är måndag till fredag 10 till 18, lunchstängt mellan 13.30-14.00 samt Lördagar 10:00 till 15:00. Vi ser fram emot ditt besök!

Våra drop-in mottagningar