Drop-in mottagning i Sollentuna, Stockholm

Besöksinformation

Vägbeskrivning: Sollentunavägen 163

Sollentuna centrum

Vi erbjuder kostnadsfri influensavaccin till personer som är 65+ samt riskgrupper. Drop-in gäller, dvs ingen tidsbokning krävs.

Öppettider

Måndag-fredag: 10.00-18.00

Lördag: 10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre: 13.30-14.00)

Avvikande Öppettider
Den 5/11 har vi stängt!

Kontakt

Inför besöket

Besöker du oss för första gången behöver du fylla i en hälsodeklaration. Det kan du göra online här: Digital hälsodeklaration

Eller ladda ner hälsodeklarationen på svenska / english / francais här – skriv ut, fyll i och ta med till oss. 

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Sollentuna

Välkommen in till Svea vaccin i Sollentuna. Vi erbjuder gratis reserådgivning samt vaccinering för vuxna och barn mot ett flertal sjukdomar, från influensa och TBE till japansk encefalit och bältros. Att vaccinera dig är viktigt av flera skäl. Du får inte bara ett utmärkt skydd mot själva sjukdomen, utan genom att vaccinera dig kan du även minska sjukdomens spridning, vilket i sin tur skyddar de mest utsatta i samhället.

Ska Du ut och resa, gör Du rätt i att besöka vår mottagning för vaccination i Sollentuna, Stockholm. Vi kan vaccinera för gula febern, hepatit A+B, kolera och turistdiarré samt många fler sjukdomar. Det är bättre att vaccinera sig än att behöva utstå en allvarlig sjukdom på en främmande plats.

Så hittar du till Svea Vaccin på Sollentunavägen

Om du vill besöka vår klinik kan du ta dig till Sollentuna centrum. Du hittar oss på den norra delen av köpcentrumet, bara ett stenkast bort från Sollentuna bio. Du kan med fördel ta dig hit med kollektiva färdmedel och gå av vid Sollentuna station, Aniaraplatsen eller Sofielundsskolan. Från dessa hållplatser är det cirka fem minuters promenad till vår mottagning.

Vi ser fram emot ditt besök!

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska