fbpx

Drop-in mottagning i Haninge, Stockholm

Här erbjuder vi drop-in för

  • Poseidons Gränd 1A
  • 136 46 Handen

Besöksinformation

Poseidons Gränd 1A

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

Lördag:10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre:13.30-14.00)

Telefontid

Måndag-fredag 10.00-12.00

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Haninge

Letar du efter en mottagning för vaccination i Haninge är du varmt välkommen att besöka oss. På vår vaccinationsklinik kan vi vaccinera mot ett flertal sjukdomar. Vi har vaccin mot exempelvis gula febern, hepatit A och hepatit B som passar utmärkt för resor, men du hittar även grundvaccin mot mässling, stelkramp, Lunginflammation och många andra sjukdomar.

Det finns flera anledningar till att vaccinera sig. Många av sjukdomarna kan leda till allvarliga konsekvenser, speciellt för de extra utsatta, och med hjälp av vaccin minskar du inte bara risken för att själv drabbas utan du ser även till att minska sjukdomens spridning. Vaccinera dig därför hos oss på Svea Vaccin i Haninge. Det är inte bara viktigt för dig själv, det är minst lika viktigt för personerna i din omgivning vars immunförsvar inte är riktigt lika starkt. Om du behöver vaccinering inför en resa kan du alltid besöka oss för rådgivning. På så sätt kan vi hjälpa dig välja rätt vaccin som skyddar dig mot de sjukdomar som finns i det land du planerar att besöka.

Så hittar du till Svea Vaccin på Poseidons gränd

Om du vill besöka oss finns vi i tätorten Handen, söder om Haninge i Stockholm och du kan promenera till vår klinik från Handen station. Vår mottagning ligger bredvid Haninge kulturhus på den södra delen av Poseidons torg. Nästa gång du behöver vaccinera dig, är du varmt välkommen att vända dig till oss.

Våra drop-in mottagningar