fbpx

Drop-in mottagning i Umeå

Här erbjuder vi drop-in för

  • Kungsgatan 60
  • 903 26 Umeå

Besöksinformation

Kungsgatan 60
Umeå

Öppettider

Måndag-onsdag, fredag:10.00-13.30

Torsdag:10.00-18.00

(Lunchstängt:13.30-14.00)

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Umeå

För dig som letar efter en mottagning för vaccination i Umeå, är Svea Vaccin här för att hjälpa dig. Vi är en komplett klinik som kan hjälpa dig med både grundvaccin och reserelaterad vaccinering. Vi erbjuder bland annat vaccin mot vattkoppor, röda hund, influensa, fästingvaccin och lunginflammation. När du vill vaccinera i Umeå kan du komma förbi när det passar dig, vi har drop-in.

Om du planerar att resa utomlands, kanske en längre resa till mer tropiska länder, hjälper vi dig med reserådgivning och vaccination. Vanliga vaccin för utlandsresor är bland annat mot gula febern, hepatit och japansk encefalit.

Så hittar du till Svea Vaccin på Kungsgatan 60

På vår klinik har vi möjlighet att vaccinera direkt och skriva intyg. För dig som vill komma förbi hittar du oss på Kungsgatan 60. Vår mottagning ligger på gågatan i närheten av Vänortsparken och har grannar som Telia butiken, Stadium och Brobergs kafé. Kommer du med bilen ligger parkeringshuset Navet endast ett stenkast bort.

När du behöver hjälp med vaccination i Västerbottens län finns vi alltid redo att ta emot dig.

Varmt välkommen!

Våra drop-in mottagningar