fbpx

Drop-in mottagning i Linköping

Besöksinformation

Klostergatan 31

Linköping

 

Öppettider

Måndag-fredag: 10.00-18.00

(Lunchstängt: 13.30-14.00)

 

Kontakt

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Linköping

Kom in till oss på Svea Vaccin i Linköping för reserådgivning och vaccinering. Vaccin är ett effektivt sätt att skydda dig mot farliga och ibland obotliga sjukdomar. Vissa vacciner får man i skolan, andra får man komplettera själv med början 30 års åldern. Kanske har du själv missat att vaccinera dig mot exempelvis röda hund, vattkoppor eller influensa? Då kan du göra det hos oss. Du kan också vaccinera dig mot TBE på vår mottagning i Linköping, dvs. fästingvaccin, för att skydda dig mot den obehagliga hjärninflammationen som blivit allt vanligare.

Vi på Svea Vaccin kan dessutom vaccinera mot exempelvis HPV, Gula febern, Lunginflammation och Bältros bland annat. För utlandsresor är det ofta bra att se till att vara skyddad mot hepatit A+B och mot Kolera/turistdiarré. Läs mer om vilka vaccinationer som rekommenderas för vilka länder på vår hemsida.

Så hittar du till Svea Vaccin på Klostergatan 31

Mitt i centrala Linköping, på Klostergatan 31 mellan Stora torget och Trädgårdstorget, kan du hitta Svea Vaccin. Vi ligger ett stenkast från Elite Stora Hotellet och Nordea.

Om du jobbar i stan kan du enkelt komma förbi oss på lunchrasten, det är alltid drop in-tider.

Varmt välkommen!

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska