fbpx

Drop-in mottagning Karlstad

Besöksinformation

Tingvallagatan 21

Karlstad

Mottagningar som erbjuder PCR-test måste prioritera detta över drop-in eftersom de har bokade tider. Det kan betyda att du som ska vaccinera dig på drop-in måste komma tillbaka vid ett senare tillfälle om det är uppbokat med PCR-test.

 

Öppettider

Måndag-fredag: 10.00-18.00

Lördag: 10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre: 13.30-14.00)

 

Avvikande öppettider:

Lördagsstängt fr.o.m 1/7 – t.o.m 31/8

 

Kontakt

Inför besöket

Besöker du oss för första gången behöver du fylla i en hälsodeklaration. Det kan du göra online här: Digital hälsodeklaration

Eller ladda ner hälsodeklarationen på svenska / english / francais här – skriv ut, fyll i och ta med till oss. 

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Vaccination på Svea Vaccin Karlstad

Behöver du hjälp med vaccination i Karlstad? Då kan du vända dig till oss på Svea Vaccin. På vår klinik hjälper vi till med en mängd olika vaccinationer, bland annat fästingvaccin, vattkoppor, influensa och HPV. Inför utlandsresor är det ofta rekommenderat att vaccinera sig mot hepatit A och B. Det finns många reserelaterade vaccin att välja mellan där vissa är mer aktuella för specifika länder och områden. Vilken typ av vaccin man ska ta kan även bero på ålder, hälsa, kön och liknande. Äldre människor kanske inte klarar av en lunginflammation lika bra som en ung och stark person, då kan det vara bra med vaccin.

 

PCR- och antigentest på Svea Vaccin Karlstad

Här kan du även ta PCR-test. Läs mer om PCR-prov här. 

Här kostar PCR-test 1200kr med intyg.

Så hittar du till Svea Vaccin på Tingvallagatan 21

Letar du mottagning för vaccination i Värmlands län? Kanske rentav i Karlstad? Då är du varmt välkommen in till oss på Tingvallagatan 21. Svea Vaccin hittar du i MittiCity köpcenter intill Coop/Konsum på Tingvallagatan 21 , mitt emot residenset och rådhuset. Vårt centrala läge gör det enkelt att besöka oss under fikarasten eller för att svänga förbi under shoppingrundan. Passa på att vaccinera dig mot TBE i Karlstad när du är i närheten så har du ett bra skydd en lång tid framöver. Hinner du inte titta förbi under veckan? Ingen fara! Vi har lördagsöppet!

 
 

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska