Drop-in mottagning i Halmstad

Besöksinformation

Vägbeskrivning: Köpmansgatan 7

Halmstad

Öppettider

Måndag-fredag: 10.00-18.00

Lördagar: 10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre: 13.30-14.00)

Avvikande Öppettider

Kontakt

Vaccination-Halmstad-köpmansgatan-7-Storefront

Inför besöket

Besöker du oss för första gången behöver du fylla i en hälsodeklaration. Det kan du göra online här: Digital hälsodeklaration

Eller ladda ner hälsodeklarationen på svenska / english / francais här – skriv ut, fyll i och ta med till oss. 

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Vaccination på Svea Vaccin Halmstad

Det finns många tillfällen då du eller någon du känner behöver vaccination. Oavsett anledning är du varmt välkommen till oss på centralstationen i Stockholm. Vi erbjuder ett flertal vaccin, både grundvaccin och resevaccin. Hos oss kan både vuxna och barn vaccinera sig mot TBE, men vi erbjuder också vaccin mot vattkoppor, influensa och bältros. Om du ska resa är det en god idé att vaccinera dig för de sjukdomar som kan finnas på plats och exakt vilket vaccin du behöver beror på vilka länder du ska besöka. Genom oss kan du få vaccination på centralstationen för bland annat gula febern, hepatit A+B, japansk encefalit och mycket mer. Vi har även vaccin för livmoderhalscancer (HPV)

Vi utför även NIPT-tjänster.

Så hittar du till Svea Vaccin på Köpmansgatan 7

Vi ligger på Köpmansgatan 7, mittemellan H&M och Stora Torget. Kommer du från Slottsbron tar du högra avfarten i rondellen in på Karl XI:s väg och svänger sedan höger in på Kyrkogatan där man kommer fram på Stora torg och mellan Systembolaget och H&M, utmed Köpmansgatan ligger Svea vaccin. Vi har drop-in! Vi ser fram emot att få hjälpa dig, oavsett om du är intresserad av rådgivning eller vaccinering för en längre utlandsresa.

 
 

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska