fbpx

Drop-in mottagning i Halmstad

Här erbjuder vi drop-in för

  • Köpmansgatan 7
  • 302 42 Halmstad

Besöksinformation

Köpmansgatan 7
Halmstad

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

(Lunchstängt:13.30-14.00)

Vaccination-Halmstad-köpmansgatan-7-Storefront

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta Vaccinerar vi mot i Halmstad

För dig som behöver vaccinera dig mot bland annat TBE, gula febern, röda hund och influensa kan besöka vår klinik i Halmstad. Vi på Svea Vaccin består av både specialistläkare och sjuksköterskor som hjälper dig med vaccin samt rådgivning inför exempelvis resor. För många resmål utanför Europa finns det flera vacciner som är viktiga att ta, exempelvis hepatit. Därtill behöver du i många länder ha ett intyg för inresa. Förutom ovannämnda vacciner är vi även en vaccinationsmottagning i Halmstad som utför:

Influensa
Hepatit
Vattkoppor
Lunginflammation
Fästingvaccin
HPV
Bältros

Så hittar du till Svea Vaccin på Köpmansgatan

För dig som vill vaccinera dig mot TBE i Halmstad eller behöver ett annat vaccin är du varmt välkommen till vår klinik i centrum. Vi ligger på Köpmansgatan 7, mittemellan H&M och Stora Torget. Kommer du från Slottsbron tar du högra avfarten i rondellen in på Karl XI:s väg och svänger sedan höger in på Kyrkogatan där man kommer fram på Stora torg och mellan Systembolaget och H&M, utmed Köpmansgatan ligger Svea vaccin. Vi har drop-in! Vi ser fram emot att få hjälpa dig, oavsett om du är intresserad av rådgivning eller vaccinering för en längre utlandsresa.

Våra drop-in mottagningar