Drop-in mottagning i Halmstad

Besöksinformation

Vägbeskrivning: Köpmansgatan 7

Halmstad

Öppettider

Måndag-fredag: 10.00-18.00

Lördagar: 10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre: 13.30-14.00)

Avvikande Öppettider
på lördag 27/8 har vi stängt

Kontakt

Vaccination-Halmstad-köpmansgatan-7-Storefront

Inför besöket

Besöker du oss för första gången behöver du fylla i en hälsodeklaration. Det kan du göra online här: Digital hälsodeklaration

Eller ladda ner hälsodeklarationen på svenska / english / francais här – skriv ut, fyll i och ta med till oss. 

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Vaccination på Svea Vaccin Halmstad

För dig som behöver vaccinera dig mot bland annat TBE, gula febern, röda hund och influensa kan besöka vår klinik i Halmstad. Vi på Svea Vaccin består av både specialistläkare och sjuksköterskor som hjälper dig med vaccin samt rådgivning inför resor.

För många resmål utanför Europa finns det flera vacciner som är viktiga att ta, exempelvis hepatit. Därtill behöver du i många länder ha ett intyg för inresa. Förutom ovannämnda vacciner erbjuder vi fler vaccin och rådgivning för din specifika situationer. 

OBS! Säsongens influensavaccin 2021/2022 finns nu inne. 

Så hittar du till Svea Vaccin på Köpmansgatan 7

För dig som vill vaccinera dig mot TBE i Halmstad eller behöver ett annat vaccin är du varmt välkommen till vår klinik i centrum. Vi ligger på Köpmansgatan 7, mittemellan H&M och Stora Torget. Kommer du från Slottsbron tar du högra avfarten i rondellen in på Karl XI:s väg och svänger sedan höger in på Kyrkogatan där man kommer fram på Stora torg och mellan Systembolaget och H&M, utmed Köpmansgatan ligger Svea vaccin. Vi har drop-in! Vi ser fram emot att få hjälpa dig, oavsett om du är intresserad av rådgivning eller vaccinering för en längre utlandsresa.

 
 

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska