fbpx

Drop-in mottagning i norra Täby , Stockholm

Besöksinformation

Biblioteksgången 1A

ingång G Täby centrum

Mottagningar som erbjuder PCR-test måste prioritera inbokade PCR-test över drop-in vaccinationer. Det kan betyda att du som ska vaccinera dig måste komma tillbaka vid ett senare tillfälle om dagen är uppbokad med PCR-test.

 

Öppettider

Måndag-fredag: 10.00-18.00

Lördag: 10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre: 13.30-14.00)

 

Kontakt

Inför besöket

Besöker du oss för första gången behöver du fylla i en hälsodeklaration. Det kan du göra online här: Digital hälsodeklaration

Eller ladda ner hälsodeklarationen på svenska / english / francais här – skriv ut, fyll i och ta med till oss. 

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Vaccination på Svea Vaccin i norra Täby

Vi på Svea Vaccin erbjuder vaccination i Täby Norra. Vi finns vid Ingång G i ett av Sveriges största köpcentrum, Täby Centrum i Stockholm, vilket gör det smidigt att besöka oss. På vår mottagning kan du vaccinera dig inför resa till utlandet men också mot ett flertal sjukdomar.

Vi erbjuder bland annat vaccin mot influensa, stelkramp och lunginflammation, men också vaccin mot rabies, japansk encefalit och HPV (livmoderhalscancer).
Ska du resa utomlands bör du starkt överväga att vaccinera dig eftersom det i vissa länder förekommer allvarliga sjukdomar. Dessa kan du dock enkelt skydda dig mot med hjälp av vaccin.

Några andra exempel är gula febern och hepatit A+B, två populära val eftersom sjukdomarna finns i flera länder runt om i världen. Vi vaccinerar även mot kolera och ETEC-turistdiarré.
Om du är osäker på vilka vaccin du behöver är du välkommen att boka in en tid för reserådgivning. Vi hjälper dig gärna att välja det eller de vaccin som passar för just din destination.

PCR-test på Svea Vaccin Täby norra

Här kan du även ta PCR-test. Läs mer om PCR-prov här. 

För att ta PCR-prov behöver du boka tid, det kan du göra på knappen nedan. 

Så hittar du till Svea Vaccin i Täby Centrum

Du kan enkelt nå vår klinik genom att ta dig till Täby Centrum. Vi finns vid ingång G, på den norra sidan av köpcentrumet, och adressen är Biblioteksgången 1A.
Det är lätt att nå oss både med bil och med kollektivtrafik där närmsta hållplats är station Täby Centrum. Därifrån är det bara en kort promenad för att ta dig till vår mottagning.

Välkommen !

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska