fbpx

Drop-in mottagning i (norra) Täby , Stockholm

Här erbjuder vi drop-in för

  • Biblioteksgången 1A
  • Ingång G Täby centrum
  • 183 34 Täby

Besöksinformation

Biblioteksgången 1A
ingång G Täby centrum

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

Lördag:10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre:13.30-14.00)

Telefontid

Måndag-fredag 10.00-12.00

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Vaccination på Svea Vaccin i norra Täby

Vi på Svea Vaccin erbjuder vaccination i Täby Norra. Vi finns vid Ingång G i ett av Sveriges största köpcentrum, Täby Centrum i Stockholm, vilket gör det smidigt att besöka oss. På vår mottagning kan du vaccinera dig inför resa till utlandet men också mot ett flertal sjukdomar.

Vi erbjuder bland annat vaccin mot influensa, stelkramp och lunginflammation, men också vaccin mot rabies, japansk encefalit och HPV (livmoderhalscancer).
Ska du resa utomlands bör du starkt överväga att vaccinera dig eftersom det i vissa länder förekommer allvarliga sjukdomar. Dessa kan du dock enkelt skydda dig mot med hjälp av vaccin.

Några andra exempel är gula febern och hepatit A+B, två populära val eftersom sjukdomarna finns i flera länder runt om i världen. Vi vaccinerar även mot kolera och ETEC-turistdiarré.
Om du är osäker på vilka vaccin du behöver är du välkommen att boka in en tid för reserådgivning. Vi hjälper dig gärna att välja det eller de vaccin som passar för just din destination.

Så hittar du till Svea Vaccin på Täby Centrum

Du kan enkelt nå vår klinik genom att ta dig till Täby Centrum. Vi finns vid ingång G, på den norra sidan av köpcentrumet, och adressen är Biblioteksgången 1A.
Det är lätt att nå oss både med bil och med kollektivtrafik där närmsta hållplats är station Täby Centrum. Därifrån är det bara en kort promenad för att ta dig till vår mottagning.

Vi har öppet från 10:00 till 18:00 under vardagar, lunch stängt mellan 13.30 och 14 samt på lördagar från 10:00 till 15:00.

Välkommen !

Våra drop-in mottagningar