fbpx

Drop-in mottagning Centralstationen, Stockholm

Här erbjuder vi drop-in för

  • Klarabergsviadukten 49
  • Stockholms centralstation
  • 111 64 Stockholm

För Läkarbesök, Hälsokontroll och Labb krävs tidsbokning på
telefon 08- 241 600

Besöksinformation

Klarabergsviadukten 49
Stockholms centralstation

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

(Lunchstängt mån-fre:13.30-14.00)

Telefontid

Måndag-fredag 10.00-12.00

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot på Stockholm centralstation

Det finns många tillfällen då du eller någon du känner behöver vaccination. Oavsett anledning är du varmt välkommen till oss på centralstationen i Stockholm. Vi erbjuder ett flertal vaccin, både grundvaccin och resevaccin. Hos oss kan både vuxna och barn vaccinera sig mot TBE, men vi erbjuder också vaccin mot vattkoppor, influensa och bältros. Om du ska resa är det en god idé att vaccinera dig för de sjukdomar som kan finnas på plats och exakt vilket vaccin du behöver beror på vilka länder du ska besöka. Genom oss kan du få vaccination på centralstationen för bland annat gula febern, hepatit A+B, japansk encefalit och mycket mer. Vi har även vaccin för livmoderhalscancer (HPV).

Hälsokontroller och hälsointyg

Ta hand om dig själv och din hälsa med hjälp av våra hälsokontroller. Hos Svea Vaccin hjälper vi dig att undersöka flera värden, bland annat genom grundläggande information om vikt, längd och blodtryck samt genom tester av glukos, kolesterol, kroppens lungfunktion m.m.

Vi erbjuder två alternativ – den lilla och den stora hälsokontrollen. I den stora hälsokontrollen ingår allt som ingår i den lilla hälsokontrollen,
plus kontroll av värden för njurfunktion, SR, PSA (för män över 50 år), TSH (för kvinnor över 50 år) samt leverprover.

Vi utför även en synkontroll i den stora hälsokontrollen. Båda kontrollerna inkluderar ett läkarbesök om vi upptäcker avvikande värden.

Ska du ta körkort? Teckna en försäkring? Hoppa fallskärm? Det finns många tillfällen i livet då du behöver intyga att din hälsa är på topp.
Vi kan även utfärda olika typer av intyg: Här hittar du en fullständig lista över de hälsointyg vi erbjuder.

Så hittar du till Svea Vaccin på centralstationen i Stockholm

Vår klinik på centralstationen är tillgänglig för alla. Vi ligger på den andra våningen och i närheten finns både apotek och caféer. Det enklaste sättet att nå oss är med tunnelbanan eller pendeltåget, men du kan även ta bussen och gå av vid centralstationen. Vi har öppet måndag till fredag från 10:00 till 18:00, med lunchstängt mellan 13:30 och 14:00. Vi har även öppet lördagar från 11:00 till 15:00. Du behöver inte boka tid om du ska vaccinera dig, men däremot kan du behöva boka tid för rådgivning eller om du vill utföra en hälsokontroll. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Välkommen !

Våra drop-in mottagningar