fbpx

Drop-in mottagning i Västerås

Här erbjuder vi drop-in för

  • Stora Gatan 44B
  • 722 12 Västerås

Besöksinformation

Stora Gatan 44B
Västerås

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

(Lunchstängt:13.30-14.00)

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Vaccination på Svea Vaccin i Västerås

På vår mottagning i Västerås får du personlig reserådgivning och vaccin inför din utomlandsresa. Hos oss ordnar vi också recept på malariaprofylax och vaccin+intyg om gula febernvaccination om du behöver det. Vi erbjuder även exempelvis vaccin mot TBE (fästingburen hjärninflammation), influensa, bältros och HPV-virus. Vill du passa på att uppdatera ditt grundskydd mot till exempel mässling, stelkramp eller polio så går också det utmärkt. Välkommen in på drop-in, så hjälper vi dig att se över vilka vaccinationer just du behöver!

 

Så hittar du till Svea Vaccin på Stora Gatan 44B

Du hittar oss i centrala Västerås mellan frisörsalongen Hair4You och Mäklarhuset Västerås, mittemot klädaffären Nya Thulins. Kör du bil kan du enkelt parkera utanför på gatan eller om hörnet på Norra Källgatan, parkeringsplats Klippan. Närmsta busshållplats: Källgatan.

 

Tillgänglighet

Ytterdörr två trappsteg upp från markplan. Vi har tyvärr just nu inte någon ramp till dörren, men knacka gärna på fönstret om du behöver hjälp att komma in med exempelvis barnvagn eller rullator.

Våra drop-in mottagningar