Drop-in mottagning i Norrköping

Här erbjuder vi drop-in för

  • Vaccinering
  • Reserådgivning
  • Vaccination mot gula febern
  • Intyg Gula febern

Besöksinformation

Kungsgatan 36
Norrköping

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

Lördag:10.00-15.00

Lunchstängt:13.30-14.00

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Norrköping

Bor du i Norrköping? Då är vi på Svea Vaccin din självklara plats för vaccination. Hos oss erbjuder vi såväl grundvaccin såsom stelkramp, men även mot vattkoppor, influensa, lunginflammation och röda hund samt vacciner som är bra om du ska ut och resa som vaccin mot Kolera/turistdiarré.

För många resmål, särskilt till tropiska platser, är det bra att vara vaccinerad mot bland annat, gula febern, hepatit A+B och även få recept på malariatabletter.
Vilka vacciner du behöver kan vi hjälpa dig med och du kan även kolla in vad som är rekommenderat på vår hemsida under fliken sjukdomar och resevaccin.
Passa även på att droppa in för att vaccinera dig mot TBE (fästingar)

Så hittar du till Svea Vaccin på Kungsgatan 36

När det är dags för vaccination i Norrköping hittar du vår klinik på Kungsgatan 36, vägg i vägg med apoteket. Vår adress är belägen i stadsdelen Nordantill, strax väster om Gamla Staden. Ett stenkast från kliniken hittar du busstationen Skvallertorget och dit tar du dig med buss 113. Anländer du med bil kan du parkera inne på Q-park som ligger alldeles intill vår mottagning. Vi ser fram emot att hjälpa dig med reserådgivning och vaccinationer.

Alla besök hos oss under våra drop-in-tider. Våra öppettider är mån-fre 10-18, lunchstängt 13.30-14.00 På lördagar 10-15. Välkommen !

Våra drop-in mottagningar