fbpx

Drop-in mottagning i Lund

Besöksinformation

Mårtenstorget 6

Lund

Mottagningar som erbjuder PCR-test måste prioritera detta över drop-in eftersom de har bokade tider. Det kan betyda att du som ska vaccinera dig på drop-in måste komma tillbaka vid ett senare tillfälle om det är uppbokat med PCR-test.

 

Öppettider

Måndag-fredag: 10.00-18.00

Lördag: 10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre: 13.30-14.00)

 

Kontakt

Inför besöket

Besöker du oss för första gången behöver du fylla i en hälsodeklaration. Det kan du göra online här: Digital hälsodeklaration

Eller ladda ner hälsodeklarationen på svenska / english / francais här – skriv ut, fyll i och ta med till oss. 

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Vaccination på Svea Vaccin Lund

Har du uppdaterat ditt stelkrampsskydd? I vuxen ålder kan man behöva uppdatera sina grundvaccin, vi på Svea Vaccin hjälper dig att göra en bedömning av eventuell komplettering.

Vi vaccinerar mot mängder av olika sjukdomar, bland annat influensa, vattkoppor, lunginflammation och mässling. Vi kan även vaccinera mot TBE, ett fästingvaccin som blivit alltmer populärt, eftersom den fästingburna hjärnhinneinflammationen har spridits allt mer i Sverige.

Har du glömt att vaccinera dig inför utlandsresan? Vi vaccinerar på plats vid besöket och det är för det mesta smidigt att få sin sprutor under våra drop-in tider måndag till lördag. Att vaccinera dig innan du åker utomlands är viktigt, bland annat för att skydda dig mot hepatit, salmonella tyfoid och gula febern.

OBS! Säsongens influensavaccin 2021/2022 finns nu inne. 

Så hittar du till Svea Vaccin på Mårtenstorget 6

Mitt i centrala Lund, ett stenkast från saluhallen, ligger Svea Vaccin. När du kommer till Mårtenstorget 6 kan du enkelt parkera bilen framför vår klinik, alternativt i parkeringshuset ovanför Coop. Bredvid oss finns både apotek, bankomat och restauranger. Vi erbjuder endast drop-in tider och ni är välkomna till oss måndag till lördag.

 
 

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska