fbpx

Drop-in mottagning i Lund

Här erbjuder vi drop-in för

  • Mårtenstorget 6
  • 223 51 Lund

Besöksinformation

Mårtenstorget 6
Lund

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

Lördag:10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre:13.30-14.00)

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Lund

Har du uppdaterat ditt stelkrampsskydd? I vuxen ålder kan man behöva uppdatera sina grundvaccin, vi på Svea Vaccin hjälper dig att göra en bedömning av eventuell komplettering.

Vi vaccinerar mot mängder av olika sjukdomar, bland annat influensa, vattkoppor, lunginflammation och mässling. Vi kan även vaccinera mot TBE, ett fästingvaccin som blivit alltmer populärt, eftersom den fästingburna hjärnhinneinflammationen har spridits allt mer i Sverige.

Har du glömt att vaccinera dig inför utlandsresan? Vi vaccinerar på plats vid besöket och det är för det mesta smidigt att få sin sprutor under våra drop-in tider måndag till lördag. Att vaccinera dig innan du åker utomlands är viktigt, bland annat för att skydda dig mot hepatit, salmonella tyfoid och gula febern.

Så hittar du till Svea Vaccin på Mårtenstorget

Mitt i centrala Lund, ett stenkast från saluhallen, ligger Svea Vaccin. När du kommer till Mårtenstorget 6 kan du enkelt parkera bilen framför vår klinik, alternativt i parkeringshuset ovanför Coop. Bredvid oss finns både apotek, bankomat och restauranger. Vi erbjuder endast drop-in tider och ni är välkomna till oss måndag till lördag.

Våra drop-in mottagningar