fbpx

Drop-in mottagning i Eskilstuna

Här erbjuder vi drop-in för

  • Kungsgatan 10
  • 632 21 Eskilstuna

Besöksinformation

Kungsgatan 10
Eskilstuna

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

(Lunchstängt:13.30-14.00)

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Eskilstuna

Letar du efter mottagning som erbjuder vaccination i Södermanlands län är du välkommen till oss på Svea Vaccin i Eskilstuna. Du behöver inte boka en tid för vaccination, utan vi erbjuder smidiga drop-in-tider under alla vardagar. Med vår hjälp kan du vaccinera dig mot TBE i Eskilstuna (fästingvaccin), HPV och mycket mer. Vårt utbud av grundvaccin inkluderar även vaccin mot vattkoppor och Mässling.

Hos oss kan du också vaccinera dig inför resan, exempelvis mot hepatit A+B, gula febern, japansk encefalit, Kolera och mycket mer. Det är viktigt att du är rätt vaccinerad, speciellt om du ska resa till ett område där vissa sjukdomar är extra vanliga. Det är betydligt lättare att vaccinera sig jämfört med att behöva stå ut med sjukdomarnas allvarliga konsekvenser. Ett tips är besöka oss för reserådgivning. Då kan vi hjälpa dig välja vaccin som passar just din resa.

Så hittar du till Svea Vaccin på Kungsgatan 10

Du hittar vår mottagning på Kungsgatan i närheten av Fristadstorget. Precis bredvid hittar du även populära Gallerian. Om du behöver hjälp med vaccination i Eskilstuna kan du med fördel nyttja vår drop-in. Vi har öppet vardagar mellan 10:00 och 18:00, lunchstängt från 13:30 till 14:00. Notera att vi ej har helgöppet. Välkommen!

Våra drop-in mottagningar