fbpx

Drop-in mottagning i Eskilstuna

Besöksinformation

Kungsgatan 10

Eskilstuna

Mottagningar som erbjuder PCR-test måste prioritera detta över drop-in eftersom de har bokade tider. Det kan betyda att du som ska vaccinera dig på drop-in måste komma tillbaka vid ett senare tillfälle om det är uppbokat med PCR-test.

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-17.00

(Lunchstängt:13.30-14.00)

Kontakt

Inför besöket

Besöker du oss för första gången behöver du fylla i en hälsodeklaration. Det kan du göra online här: Digital hälsodeklaration

Eller ladda ner hälsodeklarationen på svenska / english / francais här – skriv ut, fyll i och ta med till oss. 

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Vaccination på Svea Vaccin Eskilstuna

Letar du efter mottagning som erbjuder vaccination i Södermanlands län är du välkommen till oss på Svea Vaccin i Eskilstuna. Du behöver inte boka en tid för vaccination, utan vi erbjuder smidiga drop-in-tider under alla vardagar. Med vår hjälp kan du vaccinera dig mot TBE i Eskilstuna (fästingvaccin), HPV och mycket mer. Vårt utbud av grundvaccin inkluderar även vaccin mot vattkoppor och Mässling.

Hos oss kan du också vaccinera dig inför resan, exempelvis mot hepatit A+B, gula febern, japansk encefalit, Kolera och mycket mer. Det är viktigt att du är rätt vaccinerad, speciellt om du ska resa till ett område där vissa sjukdomar är extra vanliga. Det är betydligt lättare att vaccinera sig jämfört med att behöva stå ut med sjukdomarnas allvarliga konsekvenser. Ett tips är besöka oss för reserådgivning. Då kan vi hjälpa dig välja vaccin som passar just din resa.

 

PCR-test på Svea Vaccin Eskilstuna

Här kan du även ta PCR-test. Läs mer om PCR-prov här. 

Så hittar du till Svea Vaccin på Kungsgatan 10

Du hittar vår mottagning på Kungsgatan i närheten av Fristadstorget. Precis bredvid hittar du även populära Gallerian. Om du behöver hjälp med vaccination i Eskilstuna kan du med fördel nyttja vår drop-in.

Välkommen!

 

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska

Jon Doe
Leg. Sjuksköterska