Drop-in mottagning Triangeln i Malmö

Här erbjuder vi drop-in för

  • Vaccinering
  • Reserådgivning
  • Vaccination mot gula febern
  • Intyg Gula febern

Besöksinformation

Rådmansgatan 12 C
Triangeln Malmö

Öppettider

Måndag-fredag10.00-18.00

Lördag10.00-15.00

SöndagStängt

Lunchstängt13.30-14.00

Telefontid

Måndag-fredag 10.00-12.00

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Triangeln i Malmö

På vår vaccinationsmottagning i Malmö erbjuds du god service och bra hjälp för vaccinationer inför resan, men också grundvaccin mot stelkramp, röda hund, mässling, polio och difteri. Många resmål, särskilt till vissa områden i Afrika och Sydamerika, kräver vaccin mot exempelvis gula febern eller malaria. Det är också alltid bra att ha ett effektivt skydd mot hepatit A och B. Kom in redan idag för att göra dig redo inför resan. Många vaccin erbjuder ett långt skydd under många år, särskilt om du fullföljer hela processen med samtliga vaccin.

Så hittar du till Svea Vaccin på Rådmansgatan 12 C

Känner du till det stora shoppingcentrumet Triangeln i centrala Malmö? Då kommer du enkelt hitta in till vår vaccinationsmottagning. Vi ligger på Rådmansgatan 12 C och tar emot dig under våra drop-in-tider. Drop-in gäller mellan 10:00 och 18.00 på vardagar. Vi har också öppet på lördagar. Passa på att ta en paus från shoppingen i Triangeln och vaccinera dig inför resan redan idag – en väl vald investering!

Våra drop-in mottagningar