fbpx

Drop-in mottagning Triangeln i Malmö

Här erbjuder vi drop-in för

  • Rådmansgatan 12 C
  • Triangeln Malmö
  • 211 46 Malmö

Besöksinformation

Rådmansgatan 12 C
Triangeln Malmö

Öppettider

Måndag-fredag10.00-18.00

Lördag10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre:13.30-14.00)

Telefontid

Måndag-fredag 10.00-12.00

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Triangeln i Malmö

Hur skyddar jag mig inför resan? På vår vaccinationsmottagning Triangeln i Malmö erbjuds en god service och bra hjälp inför din utlandsresa. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och ser till att du får ett anpassat skydd mot de sjukdomar som förekommer i det land du besöker. Exempel på vanliga sjukdomar att vaccinera sig mot är hepatit A och B, turistdiarré och kolera. Utöver detta är det bra att se över sitt grundskydd mot mässling, stelkramp, difteri, kikhosta och polio. Vi utfärdar även recept på malariaprofylax och vaccination/intyg för gula febern. För övrigt har vi ett brett utbud av vacciner såsom TBE, vattkoppor, bältros och säsongsinfluensa.

Så hittar du till Svea Vaccin på Rådmansgatan 12 C

Känner du till Malmös mest centrala köpcentrum Triangeln? Då kommer du enkelt hitta in till vår vaccinationsmottagning. Vi finns ett stenkast från Triangelns tågstation och med busshållplatser precis utanför mottagningen. Om du istället behöver parkera, kan du göra det i P-huset som är öppet alla dagar dygnet runt.

Barn och vuxna i alla åldrar är välkomna till oss på drop-in vardagar 10.00-18.00 och lördagar 10.00-15.00. Ingen tidsbokning krävs.

Passa på att ta en paus från shoppingen och vaccinera dig inför resan redan idag – en väl vald investering!

Våra drop-in mottagningar