fbpx

Drop-in mottagning Mobilia i Malmö

Här erbjuder vi drop-in för

  • Per Albin Hanssons väg 32 D
  • Mobilia Malmö
  • 214 32 Malmö

Besöksinformation

Per Albin Hanssons väg 32 D
Mobilia Malmö

Öppettider

Måndag-fredag10.00-18.00

Lördag10.00-15.00

(Lunchstängt mån-fre:13.30-14.00)

Telefontid

Måndag-fredag 10.00-12.00

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Mobilia Malmö

Sol, bad och vajande palmer? Varmt välkommen in till vår vaccinationsmottagning på Mobilia i Malmö. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och utför vaccinationer inför resan. Vi hjälper dig att få ett bra skydd anpassat för de sjukdomar som förekommer i det land du besöker. Exempel på vanliga sjukdomar att vaccinera sig mot är hepatit A och B, turistdiarré och kolera. Utöver detta är det bra att se över sitt grundskydd mot mässling, stelkramp, difteri, kikhosta och polio. Vi utfärdar även recept på malariaprofylax och vaccination/intyg för gula febern. För övrigt har vi ett brett utbud av vacciner såsom TBE, vattkoppor, bältros och säsongsinfluensa.

Så hittar du till Svea Vaccin på Per Albin Hanssons väg 32 D

Bor eller arbetar du i Malmö? Då hittar du garanterat till Mobilia, ett av Malmös största köpcentrum med över hundra butiker. Här finns ett stort P-hus med 3 timmars gratis parkering och busshållplatserna ligger precis utanför vår mottagning.

Barn och vuxna i alla åldrar är välkomna till oss på drop-in vardagar 10.00-18.00 och lördagar 10.00-15.00. Vi har lunchstängt mellan 13:30 och 14:00. Ingen tidsbokning krävs.

Besök oss redan idag!

Våra drop-in mottagningar