Drop-in mottagning Mobilia i Malmö

Här erbjuder vi drop-in för

  • Vaccinering
  • Reserådgivning
  • Vaccination mot gula febern
  • Intyg Gula febern

Besöksinformation

Per Albin Hanssons väg 32 D
Mobilia Malmö

Öppettider

Måndag-fredag10.00-18.00

Lördag10.00-15.00

SöndagStängt

Lunchstängt13.30-14.00

Telefontid

Måndag-fredag 10.00-12.00

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Mobilia Malmö

Varmt välkommen in till vår vaccinationsmottagning på Mobilia Malmö. Vi hjälper till när du behöver vaccin. Vi har ett stort grundutbud som innefattar bland annat polio, röda hund och mässling, men även vaccin som är mer vanligt när man reser utomlands. Detta kan bland annat vara mot hepatit A och hepatit B, gula febern och tyfoid. Dessutom har vi andra vacciner som är bra i förebyggande syfte, exempelvis TBE, livmoderhalscancer och vaccin mot influensa. Vi hjälper gärna till med rådgivning och mer information om de olika sjukdomarna och varför vaccin kan vara bra för just dig.

Så hittar du till Svea Vaccin på Per Albin Hanssons väg 32 D

Bor eller arbetar du i Malmö? Då hittar du garanterat till Mobilia, det stora köpcentrumet. Där hittar du även oss och du är varmt välkommen in under våra drop-in-tider. Du kan besöka oss mellan 10:00 och 18:00, måndag till fredag. Vi har öppet hela veckan, till och med lördagar 10:00-15:00. Om du hellre vill besöka oss i city har vi även en klinik på Gustav Adolfs torg 8 A. Välkommen till din vaccinationsmottagning i Malmö!

Våra drop-in mottagningar