fbpx

Drop-in mottagning i Malmö City

Här erbjuder vi drop-in för

  • Gustav Adolfs torg 8 A
  • 211 39 Malmö

Besöksinformation

Gustav Adolfs torg 8 A

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

(Lunchstängt mån-fre:13.30-14.00)

Telefontid

Måndag-fredag 10.00-12.00

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Malmö City

Behöver jag vaccinera mig inför resan? Trots att vi kommit långt inom vården idag och kan bota mängder av sjukdomar, är det viktigt att vaccinera sig. Vi hjälper dig därför att se över ditt skydd inför din utlandsresa. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och ser till att du får ett anpassat skydd mot de sjukdomar som förekommer i det land du besöker. Exempel på vanliga sjukdomar att vaccinera sig mot är hepatit A och B, turistdiarré och kolera. Utöver detta är det bra att se över sitt grundskydd mot mässling, stelkramp, difteri, kikhosta och polio. Vi utfärdar även recept på malariaprofylax och vaccination/intyg för gula febern. För övrigt har vi ett brett utbud av vacciner såsom TBE, vattkoppor, bältros och säsongsinfluensa.

Så hittar du till Svea Vaccin på Gustav Adolfs torg 8A

Bor eller arbetar du i centrala Malmö? Då kan du enkelt komma förbi vår nya och fräscha vaccinationsmottagning på Malmös mest omtyckta torg. Vi finns mitt i city, längs med torget och öster om den gamla kyrkogården. Du hittar oss i hjärtat av Malmö – med närhet till gågatan och de flesta av stadens busslinjer.

Barn och vuxna i alla åldrar är välkomna till oss på drop-in vardagar 10.00-18.00 (lunchstängt 13.30-14.00). Ingen tidsbokning krävs.

Ta en promenad på stan och passa på att vaccinera dig inför resan redan idag!

Våra drop-in mottagningar