Drop-in mottagning i Malmö City

Här erbjuder vi drop-in för

  • Vaccinering
  • Reserådgivning
  • Vaccination mot gula febern
  • Intyg Gula febern

Besöksinformation

Gustav Adolfs torg 8 A

Öppettider

Måndag-fredag:10.00-18.00

Lördag:10.00-15.00

Lunchstängt:13.30-14.00

Telefontid

Måndag-fredag 10.00-12.00

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot i Malmö City

Trots att vi kommit en lång bit inom vården och idag kan vi bota mängder av sjukdomar, men det finns fortfarande en rad olika virus som vi inte kan bota. Tursamt nog finns det vaccin som hjälper kroppen att kunna utveckla ett immunförsvar mot farliga sjukdomar. Hos Svea Vaccin i Malmö City är du alltid välkommen att vaccinera dig. Vi erbjuder mängder av vaccin, dels sådant som är bra inför resan men också grundvaccin som stelkramp, mässling, polio och röda hund. Du kan också vaccinera dig mot gula febern, hepatit eller kanske TBE.

Så hittar du till Svea Vaccin på Gustav Adolfs torg 8A

Bor eller jobbar du i centrala Malmö? Då kan du enkelt komma förbi Svea Vaccins vaccinationsmottagning i Malmö under våra drop-in-tider. Vi finns nämligen mitt i city på Gustav Adolfs torg 8A, längst med torget och öster om den gamla kyrkogården. Vi erbjuder drop-in-tider från måndag till fredag mellan 10:00 och 18:00 och lördagar 10:00-15:00.

Våra drop-in mottagningar