fbpx
Lanseringserbjudande: 15% rabatt på TBE vaccin – 10% rabatt på grundskydd & bältrosvaccin (erbjudandet gäller över hela Sverige fram tills den 28/4).

Vaccination i Malmö

Bor du i Malmö är du varmt välkommen till någon av våra tre vaccinationsmottagningar som är belägna vid Gustav Adolfs torg och vid köpcentrumen Triangeln och Mobilia.

Vi håller öppet för drop-in alla vardagar och kan erbjuda snabb och kompetent hjälp med vaccinering när du ska resa utomlands eller bara vill ha ett bättre skydd mot vissa sjukdomar.

Våra drop-in mottagningar

Drop-in vaccination för dig som bor i Malmö

Vi på Svea Vaccin vill vara det självklara valet för dig som behöver hjälp med vaccination i Malmö, oavsett om du ska ut och resa eller vill rusta dig inför säsongsinfluensan eller fästingsäsongen. Hos oss behöver du aldrig boka tid, utan kan komma på drop-in varje vardag och på Triangeln och Mobilia även på lördagar. Passa på att vaccinera dig när du ändå är ute och shoppar!

Utöver vaccination kan vi även bland annat erbjuda reserådgivning och skriva ut recept på malariaprofylax. Ska du stanna utomlands en längre tid hjälper vi dig gärna också att skräddarsy ett vaccinationsprogram utifrån de länder du tänkt besöka.

På vår mottagning på Gustav Adolfs torg kan vi numera även erbjuda ett snabbtest för att se om du har antikroppar mot Covid-19. Testet är godkänt av Folkhälsomyndigheten och tar endast en halvtimme att genomföra. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vaccination av barn

Vi tar emot både vuxna och barn i alla åldrar för vaccination. Vi har stor erfarenhet av att vaccinera barn och är väl bekanta med den oro som många barn kan känna inför att få sprutor.

Vi låter alltid vaccinationen ta den tid den tar och hjälper gärna till med att förbereda barnet inför vaccineringen och lindra oron utan att för den skull förringa den. Att vaccinera sig kan göra ont, dock sällan så ont som barnet kanske föreställer sig.

Är du orolig för hur ditt barn ska klara av vaccineringen får du gärna höra av dig till oss innan besöket så kan vi hjälpa dig med tips och råd.

Drop-in på alla vaccinationsmottagningar

Alla våra mottagningar i Malmö erbjuder drop-in, vilket ger en stor flexibilitet för dig som kund. Du kan komma när det passar dig bäst, till exempel på shoppingrundan eller efter jobbet. När du kommer tar du bara en kölapp och slår dig ner i lugn och ro. Våra väntetider är sällan över en halvtimme och för det mesta går det betydligt fortare än så.

Är det första gången du besöker oss får du innan besöket fylla i en hälsodeklaration. Om du vill kan du även ladda ner hälsodeklarationen här på sidan och fylla den i hemma innan du kommer till oss. Hälsodeklarationen är till för att vi ska kunna erbjuda dig rätt behandling om du till exempel tar någon medicin eller har någon bakomliggande sjukdom eller allergi.

Varmt välkommen att titta in till någon av våra vaccinationsmottagningar i Malmö för vaccination eller reserådgivning!


Senast uppdaterad: 9 november 2020
Granskare: Dr. Maria Dahlqvist, Medicinsk granskare