fbpx

Drop-in mottagning Masthugget

Här erbjuder vi drop-in för

  • Andra långgatan 35
  • 413 27 Göteborg

Besöksinformation

Andra långgatan 35
Göteborg

Öppettider

Måndag-Fredag10.00-18.00

(Lunchstängt13.30-14.00)

Avvikande öppettider:

Måndag 5/1012.00-18.00

7/10- 9/10 & 19/10-21/10Stängt

Inför besöket

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi förberett en hälsodeklaration som du skriver ut, fyller i och tar med till ditt besök hos oss. Ladda ner den på svenska / english / francais här.

Fullmakt för vårdnadshavare för vaccinering av barn

Detta vaccinerar vi mot på Masthugget

Vaccin är ett bra sätt att få ditt immunförsvar att arbeta och skydda dig mot olika sjukdomar. Vi på Svea Vaccin har ett heltäckande/brett sortiment av vaccin mot olika sjukdomar.
Vi vaccinerar både mot tropiska sjukdomar såsom exempelvis Gula Febern m.fl. men även mot TBE som du kan drabbas av i Sverige! Utöver nämnda har vi dessutom vaccin mot bältros, vattkoppor, HPV och mot lunginflammation! Se gärna på vår hemsida eller kom förbi vår mottagning så går vi igenom vad just du behöver!

Vid utomlandsresa till alla världsdelar erbjuder vi på Svea Vaccin en kostnadsfri reserådgivning, i samband med vaccinering, så att du kan känna dig trygg och avslappnad på din semester!

Så hittar du till Svea Vaccin på Andra Långgatan 35

Svea Vaccin är din vaccinationsmottagning i Göteborg. Vår mottagning ligger på Andra Långgatan 35 precis intill Masthuggstorget mellan stadsdelarna Haga och Majorna. Tack vare vårt centrala läge samt våra drop-in tider så är det både enkelt och det går snabbt att vaccinera dig under exempelvis lunchrasten! Våra drop-in tider är mellan 10.00-18.00 måndag till fredag och har du frågor är du varmt välkommen att ringa in till oss eller skicka ett email. Välkomna in!

Våra drop-in mottagningar