Välkommen att besöka våra nyöppnade mottagningar på

-Kungsgatan 34 i Borås

-Järnvägsgatan 43 i Helsingborg

Storgatan 36 i Växjö

 

Vi är glada att kunna meddela att vi nu även kan erbjuda drop-in vaccination för dig som bor i Borås, Helsingborg eller Växjö. På våra drop-in mottagningar erbjuder vi de flesta typer av vaccination för både barn och vuxna, helt utan förbokning. Passa på att kombinera besöket på stan med att vaccinera dig och familjen inför utlandsresan.

Vår mottagning i Borås

Vår drop-in mottagning i Borås ligger centralt på Kungsgatan och är lätt att ta sig till med bil, till fots eller med kollektivtrafik. Här hjälper vi dig med rådgivning och resevaccin inför din utlandsresa, men kan även hjälpa dig att se över ditt grundskydd mot exempelvis mässling, stelkramp och polio.

Vår mottagning i Helsingborg

Behöver du vaccination i Helsingborg är du varmt välkommen att besöka oss på vår nya drop-in mottagning på Järnvägsgatan 43 nära centralstationen. Här erbjuder vi vaccinering och reserådgivning för både vuxna och barn, helt utan tidsbokning.

Vår mottagning i Växjö

På Storgatan 36 i centrala Växjö hittar du vår nya drop-in mottagning, där du snabbt och enkelt kan titta in på lunchen eller shoppingrundan. Här får du hjälp av våra sjuksköterskor och specialistläkare med bland annat reserådgivning och att se över ditt vaccinationsskydd. Detta vaccinerar vi mot i Växjö.


Publicerad: 12 juni 2019
Senast uppdaterad: 25 augusti 2020
Redaktör: Alicia Nilsson
Granskare: Dr. Maria Dahlqvist, Medicinsk granskare


Fler artiklar

Vaccin mot lunginflammation – så går det till

Vaccin mot lunginflammation – bra att veta Pneumokocker är den vanligaste orsaken till bakteriella luftvägsinfektioner som lunginflammation, öroninflammation och bihåleinflammation. Infektionen är vanligast hos barn

Denguefeber – vad är det?

Vaccin mot denguefeber – så funkar det Denguefebern förekommer i stora delar av Asien, men finns även i Afrika och Latinamerika. Förekomsten ökar i en

Hepatit A & B – bra att veta

Hepatit A & B – bra att veta Vi blir allt fler som planerar resor och med det även vaccinering. För vissa rekommenderade vaccin bör

Svea Vaccin finns på 20 orter i landet och erbjuder smidig, snabb och säker vaccinering för vuxna och barn. Välkommen in på drop-in!

Nyhetsbrev