fbpx

Neutraliserande antikroppar efter covid-19 vaccination

Vill ni kontrollera att ni har utvecklat skyddande Neutraliserande antikroppar efter er vaccination? Då är det här testet för er.

Neutraliserande antikroppar efter vaccination med intyg, 1200 kr.

iDr och Svea Vaccin är först i Sverige med att kunna erbjuda ett Digitalt Vaccinationsintyg. Vaccinationsintyget är en värdehandling som kan utfärdas till er som är fullvaccinerade mot covid-19 och behöver ett bevis på er vaccinationsstatus för att få resa, arbeta eller bara önskar bekräfta att ni har ett skydd efter er covid-19-vaccination.

Ett test för Neutraliserande Antikroppar rekommenderas tidigast 2 veckor efter er andra dos. Om ni har tillräcklig hög halt av NAb i blodet så utfärdas ett certifikat på att ni har ett skydd efter er vaccination. Vid otillräckligt svar rekommenderas en ny kontroll om 4 veckor.

Provet tages i armen eller med ett stick i fingret – provmetoden påverkar inte analysen. Analysen är CE-godkänd och validerad i Sverige med mycket goda resultat. Laboratoriet som analyserar provet är iLab i Göteborg. Svarstid är 2 dagar.

Efter er provtagning hos oss får ni ert svar elektroniskt. Om ni har valt till ett digitalt vaccinationsintyg så får ni även det online. Det är enkelt att skriva ut vid behov och ni är alltid välkomna in till oss på kliniken om ni önskar en originalutskrift. 

Ett vaccinationsintyg gäller i 3 månader. Innan utgångsdatum kan ni göra en ny kontroll av halten NAb och förlänga giltigheten på ert intyg. Intyget innehåller en QR-kod och är validerbart online. 

OBS! Inför testet behöver ni ta med ert vaccinationskort där det framgår vilka datum ni är vaccinerade och med vilket vaccin. Denna information överförs sedan till ert Vaccinationsintyg.

PLEASE NOTE! Don’t forget to bring your vaccination card. 

OBS! Glöm ej att ta med ert pass eller den id-handlingen du skall resa med till kliniken vid testtillfället.

PLEASE NOTE! Don’t forget to bring your passport.

Boka på en mottagning nedan:

Testet finns endast på få utvalda mottagningar just nu.