fbpx
Lanseringserbjudande: 15% rabatt på TBE vaccin – 10% rabatt på grundskydd & bältrosvaccin (erbjudandet gäller över hela Sverige fram tills den 28/4).

Antikroppar efter covid-19 vaccination/infektion

Vill ni kontrollera att ni har utvecklat skyddande Neutraliserande antikroppar efter er vaccination? Då är det här testet för er.

Antikroppar mot Covid-19 efter vaccination/infektion, 690 kr 

Denna analys lämpar sig för dig som är vaccinerad eller har haft en infektion och vill kontrollera om du har något skydd genom laboratorieanalys 

 

Analysen grundar sig på en mätning av nivån av antikroppar, Neutraliserande Antikroppar (NAb) samt IgGgenom vårt anslutna laboratorium iLabTestet tas genom blodprov i armen eller genom stick i fingret. Analysen är CE-godkänd och validerad i Sverige med mycket goda resultat. När resultatet för ert prov är klart erhåller ni ett mail, ni kan därefter logga in och få ert resultat online. Svarstid 2 dagar. 

 

Ett resultat med ett värde, på Neutraliserande Antikroppar eller IgG, över gränsvärdet visar att det föreligger immunitet mot de tidiga varianterna av Covid-19 (alfa, beta, delta). Det går inte med säkerhet att säga att man saknar skydd vid en antikroppsnivå precis under gränsvärdet, men i det vetenskapliga underlag som finns just nu ses en ökad förekomst av allvarliga infektioner vid nivåer under gränsvärdet. Gränsvärdet är rekommenderat efter kliniska studier, och i takt med att fler studier färdigställs kan gränsvärdena komma att uppdateras. 

 

Om du önskar mer information kring analys och resultat kan du läsa mer på vår samarbetspartner iDr Medicals hemsida, under avsnittet för Antikroppar efter vaccination/infektion laboratorieanalys. 

 

För mer information om testet på iDrs webbplats: 

OBS! Denna analys omfattar inte IgM-antikroppar, om du är resenär och ska resa till Kina är det ej detta test du ska ta, då behöver du ta ett kvantitativt antikroppstest för både IgM– och IgG-antikroppar med reseintyg, läs mer här.

Boka på en mottagning nedan:

Testet finns endast på få utvalda mottagningar just nu.