fbpx

10% rabatt på TBE-vaccin hela oktober!

Om TBE

Shingrix har kommit till Sverige

Om Bältrosvaccin

Snabbtest för antikroppar mot Covid-19!

Läs om snabbtestet


10% rabatt på TBE-vaccin!

2020-10-01 08:31:16

Läs hela nyheten


Varför erbjuder Svea Vaccin Covid-19 antikroppstest?

2020-06-05 13:01:43

Läs hela nyheten

Det effektiva bältrosvaccinet Shingrix är här!

2020-04-23 10:52:09

Läs hela nyheten

Avvikande öppettider

2019-05-28 13:32:34

Läs hela nyheten

Svea vaccin har idag 15 mottagningar i Stockholmsområdet samt ytterligare 19 mottagningar ute i landet

Våra Drop-In mottagningar erbjuder vaccinationer och reseskydd inför din utlandsresa. Här möts du av sjuksköterskor med särskild kompetens och specialistläkare som hjälper dig med alla typer av frågor kring din vaccination. Vi ger dig råd och ett gott vaccinationsskydd så att du tryggt kan njuta av din resa. Vi kan även hjälpa dig som har behov av ett mer komplicerat vaccinationsprogram inför längre utlandsvistelse.

Vi utför även vaccinering mot bland annat TBE, Influensa, Gula febern samt intyg för äldre.

På Svea Vaccin ordinerar våra läkare vaccinationer och signerar Gula febern vaccin samt utfärdar intyg. Hos oss kan du även få recept på malariaprofylax. Kom gärna in till någon av våra Drop-In mottagningar för frågor och råd. För att säkerställa ett så bra skydd som möjligt bör du besöka en av våra mottagningar cirka 1,5 månad innan din avresa. Självklart är du välkommen även om du är ute i sista minuten.

Du kan även ringa oss på telefon 08 – 241 600, telefontid mellan 10.00-12.00 (vi svarar i mån av tid), eller e-post.

Vår vision är att våra vaccinationsmottagningar alltid ska finnas nära kunden, med bibehållen hög kvalitet, god tillgänglighet och patientsäkerhet. Alla våra mottagningar erbjuder rådgivning och vaccin med samma priser genom hela landet. Alla Svea Vaccins mottagningar erbjuder Drop-in och ligger på gatuplan vilket gör det lättare för dig som är rörelsehindrad att besöka oss.

Stockholms Centralstation erbjuder vi vaccination, men också lättare akutsjukvård och hälsokontroller (detta gäller endast Stockholm centralstation).